google6f58ceeac67ff16f.html

Dierenspeciaalzaak en hondentrimsalon Cinderella      020-6820310

Vanaf 7 mei hebben we ons assortiment voeding uitgebreid met het zeer hoogwaardige honden- en kattenvoer van het merk Canagan. De belangrijkste redenen om dit merk te kiezen is duidelijkheid over de herkomst van het vlees, hoge vleesgehalte, graanvrij en gebruik van vrije- uitloopkippen

De voeding van hun voorouders

Door de eeuwen heen hebben de mens en de hond zich naast elkaar ontwikkeld, samen leven en jagen, het beschermen van elkaar in een unieke samenwerking. Canagan (Keltisch woord voor “Wolf”) werd opgericht om deze band te eren. Alle honden zijn de directe afstammelingen van de wolven gedomesticeerd door onze voorvaderen, hun dieetwensen zijn tot op heden vrijwel onveranderd gebleven. De dieetwensen voor katten zijn eveneens vrijwel onveranderd gebleven.


Wat is natuurlijk Passend?

Honden en katten zijn carnivoren, ze krijgen het merendeel van hun voedingsbehoeften van vlees bronnen, de rest komt van groenten en fruit. Canagan sluit hierbij perfect op aan, dus het heeft veel meer voedingswaarde. Uw hond en kat zullen meer voedingswaarde binnen krijgen van Canagan dan uit voeding voor huisdieren met granen en/of voeding met een laag vleespercentage.


Beste ingrediënten van de natuur

Wat Canagan werkelijk onderscheidt is de kwaliteit                       

van het vlees en de vis die we voor de bron van

ons voedsel gebruiken. Honden en katten zijn

carnivoren ze kunnen eenvoudig voeding uit vlees

bronnen opnemen, dus hebben we gekozen voor

vlees dat gezond en lekker is en veel

voedingswaarde bevat.


Lees meer de site van Canagan

Home