google6f58ceeac67ff16f.html

Dierenspeciaalzaak en hondentrimsalon Cinderella      020-6820310

Hondenkapsalon Wijchen

In 1998 verhuisde ik van Amsterdam naar Wijchen en reed minimaal 2 keer per week naar Amsterdam om mijn geliefde vak hondentrimster uit te oefenen. Na 2 jaar op en neer rijden heb ik besloten om mijn eigen trimsalon in Wijchen te openen. Een klein gedeelte van het bedrijf van mijn man is sindsdien in gebruik als trimsalon. Mede door de lage huisvestingskosten kan ik voor een wat lager prijs werken dan in Amsterdam het geval is. Al snel is de klantenkring gegroeid, vooral door veel mond op mond reclame.

 


Voor de eeste keer naar de kapper?

Mijn hondje gaat voor de eerste keer na de kapper, mag ik erbij blijven?

De eerste keer je hondje afgeven bij de kapper is voor veel mensen als een kind die de eerste keer naar school gaat. Toch is het niet verstandig om bij de behandeling te blijven. Met het baasje in de buurt is hij of zij steeds afgeleid en duurt de behandeling onnodig lang. Het is aan te bevelen om uw pup op jonge leeftijd een keer te laten behandelen om alvast te wennen aan de föhn, tondeuse, schaar en medewerkers.

Jong geleerd ....


Word mijn hond echt getrimd?

Trimmen is de meest tijdrovende en fysiek zware behandeling van een hondenvacht. Met de vingers of trim mes worden de bovenste haren verwijderd zodat alleen de ondervacht overblijft. Het is van het grootste belang dat dit kundig twee keer per jaar gebeurd anders kan het jeuk en irritaties veroorzaken. Schotse terrier, Ruwharige teckel, Westy en Bouvier zijn enkele rassen die getrimd worden. Andere rassen zoals Maltezer of Laza Apso worden geknipt of geschoren.


Hoe scheren jullie een kat?

U krijgt een haarafstotend pak aan en assisteerd ons met het scheren de kat. Door onze ruime ervaring met het scheren van katten lukt het bijna altijd zonder verdoving. Soms is alleen de buik vervilt en kunnen we de rug uitkammen. Natuurlijk knippen we ook gelijk de nageltjes even

Prijslijst


Hond

Wassen, oren reinigen, knippen, scheren of plukken en nagels

Kleine hond                            vanaf     € 43,-

Middel grote hond                 vanaf     € 50,-

Grote hond                             vanaf     € 65,-

Voor een kleine meerprijs van resp. €3,-,€4,- en €5,-kunnen we de hond wassen met Bolfo vlooienshampoo of Hunter teershampoo

      


Kat

Katten worden niet gewassen

Gehele lichaam                    vanaf    € 43,-

Alleen de buik                    vanaf     € 22,50

Alleen de nagels                                €   5,-


Kortwieken Vogel                              €   5,-

Wilt u een afspraak maken voor Cinderella Trimsalon in Wijchen, bel Priscilla

                      06-50442114


Loading...